Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 14054 vizitatori azi
Retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

La data de 5 ianuarie 2016, politistii bistriteni au reusit identificarea si depistarea unui barbat, in varsta de 38 de ani, din Cisnadie, judetul Sibiu, banuit de furtul unui autovehicul. In fapt, acesta este banuit ca in seara zilei de 3 ianuarie a.c., ar fi sustras o autoutilitara, proprietatea unei societati comerciale din Bistrita, care se afla in curtea altei societati comerciale din municipiu, neincuiata, avand cheile de contact la parasolar.

            In aceeasi seara, barbatul din Sibiu s-ar fi deplasat cu autoutilitara sustrasa pe raza municipiului Reghin, unde ar fi alimentat dintr-o statie de carburanti, plecand fara sa achite contravaloarea combustibilului.

            Ulterior, s-a procedat la darea in urmarire a autovehiculului sustras, acesta fiind recuperat si restituit persoanei vatamate, iar prejudiciul cauzat, in valoare de 27.000 de lei, a fost recuperat in totalitate.

            Fata de barbatul, de 38 de ani, a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

             Totodata, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca in cursul zilei de 3 ianuarie 2016, in timp ce conducea un autoturism pe DN 15A, intre localitatile Galatii Bistritei si Herina, datorita neadaptarii vitezei intr-o curba, acesta ar fi provocat un accident de circulatie, soldat cu vatamarea corporala a trei persoane, fiindu-i intocmit in acest sens un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

            Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a barbatului.

             Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si s-a cooperat cu politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu.

0 comentarii1904 vizualizări06 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0