Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Iulie 2020 - 14704 vizitatori azi
Violare de domiciliu si lovire sau alte violente.

La data de 8 ianuarie 2016, politia a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-un imobil situat pe raza comunei Chiochis a avut loc un scandal. In urma cercetarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca trei barbati, cu varste cuprinse intre 26 de ani si 31 de ani, toti din comuna Chiochis, ar fi patruns fara drept in curtea imobilului, dupa care in locuinta, fara consimtamantul proprietarului. Acolo, barbatul, de 31 de ani, ar fi agresat fizic doi barbati, din aceeasi comuna, in varsta de 45 de ani, respectiv 47 de ani, provocandu-le mai multe leziuni corporale.

            La aceeasi data, o femeie, in varsta de 42 de ani, din Romuli, s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei, de 38 de ani, din comuna, unde, fara consimtamantul acesteia, ar fi patruns in curtea locuintei. Ulterior, intre cele doua femei ar fi avut loc discutii in contradictoriu, datorita unor neintelegeri mai vechi, femeia de 38 de ani fiind agresata fizic.

           In cauza au fost intocmite dosare penale in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "violare de domiciliu" si "lovire sau alte violente".

0 comentarii1757 vizualizări09 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0