Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 07 Iulie 2020 - 9366 vizitatori azi
Tigarete de contrabanda, descoperite de politisti.

La data de 12 ianuarie 2016, pe DN 17, in localitatea Muresenii Bargaului, politistii au oprit pentru control o autoutilitara, care circula in directia Vatra Dornei-Bistrita, in care se aflau o femeie, in varsta de 58 de ani, si un barbat, de 47 de ani, ambii din judetul Maramures. In urma controlului, politistii au descoperit in interiorul autovehiculului 7514 pachete de tigari, fara documente legale, acestea fiind ridicate in vederea confiscarii.

               Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, urmand a fi prezentati magistratilor, in cursul zilei de astazi, cu propunere de arestare preventiva.

              Cercetarile sunt continuate, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

 

 

              Cercetati pentru furt calificat

               La data de 11 ianuarie 2016, in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat o tanara, in varsta de 22 de ani, si doi minori, de 15 ani, toti trei din Ilva Mare, banuiti ca in noaptea de 09/10 ianuarie a.c., ar fi patruns fara drept in curtea locuintei apartinand unui barbat, de 38 de ani, din aceeasi localitate, iar dintr-o anexa gospodareasca ar fi sustras o drujba si doua masini autofiletante cu acumulator.

             Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate iar bunurile sustrase au fost restituite persoanei vatamate.

              Fata de cei trei cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.          

0 comentarii1750 vizualizări12 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0