Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 18 Ianuarie 2021 - 2522 vizitatori azi
Doua persoane cercetate pentru contrabanda au fost arestate preventiv.

La data de 12 ianuarie 2016, femeia, in varsta de 58 de ani, si barbatul, de 47 de ani, ambii din judetul Maramures, retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.   Propunerea a fost insusita iar judecatorul de drepturi si libertati, din cadrul Judecatoriei Bistrita, a dispus arestarea preventiva a acestora pe o perioada de 30 de zile.

              Cercetarile sunt continuate, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

              ***

              Va reamintim faptul ca la data de 12 ianuarie 2016, pe DN 17, in localitatea Muresenii Bargaului, politistii au oprit pentru control o autoutilitara, care circula in directia Vatra Dornei-Bistrita, in care se aflau cei doi maramureseni. In urma controlului, politistii au descoperit in interiorul autovehiculului 7514 pachete de tigari, fara documente legale, acestea fiind ridicate in vederea confiscarii.

 

 

               Material lemnos, in valoare de peste 12.000 de lei, confiscat de politistii bistriteni

                La data de 12 ianuarie 2016, in urma unei actiuni organizate si desfasurate de catre politistii bistriteni impreuna cu reprezentanti ai Garzii Forestiere Cluj, pe Valea Ilvelor, a fost aplicata o sanctiune contraventionala, in valoare de 2.000 de lei, unei persoane fizice din comuna Lunca Ilvei, pentru detinerea de material lemnos fara documente legale de provenienta, fiind dispusa confiscarea a 41,49 mc material lemnos, in valoare de 12.447 de lei.

               De asemenea, ca urmare a desfasurarii unei actiuni pe linie silvica, pe raza comunei Matei, politistii au depistat un tanar, in varsta de 20 de ani, din comuna, in timp ce transporta material lemnos, cu un atelaj hipo, fara a detine documente de provenienta pentru acesta. Tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2107 vizualizări13 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0