Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 09 August 2020 - 30362 vizitatori azi
Cercetat pentru furtul unui portofel. Mandat de executare a pedepsei inchisorii.

La data de 13 ianuarie 2016, politistii bistriteni au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Tribunalul Bucuresti impotriva unui bistritean, in varsta de 64 de ani, administrator al unei societati comerciale din municipiul Bistrita, fiind condamnat la 9 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de: fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare, inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani.

           Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

            Material lemnos confiscat in urma unui control

             La data de 13 ianuarie 2016, in urma unui control efectuat de catre politistii bistriteni impreuna cu reprezentanti ai Garzii Forestiere Cluj, la o societate comerciala din municipiul Bistrita,  a fost aplicata o sanctiune contraventionala, in valoare de 1.000 de lei, si a fost dispusa confiscarea a 92,74 mc material lemnos, in valoare de 9.817 lei.

 

 

             Cercetat pentru furtul unui portofel

              La data de 13 ianuarie 2016, in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au identificat si depistat un tanar, in varsta de 29 de ani, din judetul Mures, banuit ca in cursul lunii aprilie, anul 2015, impreuna cu o femeie, de 39 de ani, si un barbat, in varsta de 38 de ani, ambii din judetul Mures, ar fi sustras din poseta unei femei, din Bistrita, un portofel in care se aflau bani si un card bancar.

             Ulterior comiterii faptei, barbatul, de 38 de ani, ar fi efectuat cu cardul sustras operatiuni financiare in mod fraudulos, de la ATM-urile a doua unitati bancare din municipiile Bistrita si Reghin, retragand 570 de lei.

            Fata de tanarul, de 29 de ani, sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestuia.

             Totodata, cercetarile sunt continuate in vederea depistarii celorlalti doi mureseni si a luarii fata de acestia a masurilor legale ce se impun.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

                        

0 comentarii2373 vizualizări14 ianuarie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0