Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 29 Martie 2020 - 9932 vizitatori azi
Retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

La data de 15 ianuarie 2016, in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un barbat, in varsta de 48 de ani, din Lesu, banuit de comiterea a sase fapte de furt calificat.   In perioadele 07-10 decembrie 2015, respectiv 04-14 ianuarie 2016, acesta ar fi sustras unelte electrice pentru constructii, bauturi alcoolice, alimente, articole de imbracaminte si obiecte de uz casnic, din mai multe imobile situate pe raza municipiului Bistrita.

    Fata de barbat a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

   Cercetarile sunt continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale a acestuia si pentru recuperarea in totalitate a prejudiciului cauzat.

 

 

            Transporta material lemnos fara a detine aviz de insotire sau documente de provenienta

    La data de 16 ianuarie 2016, pe raza localitatii Muresenii Bargaului, politistii au depistat un barbat, in varsta de 37 ani, din Tureac, in timp ce transporta, intr-o autoutilitara, 2,94 mc material lemnos, fara a detine aviz de insotire sau documente de provenienta.

             Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 5.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

 

 Cercetat pentru infractiuni contra autoritatii, de fals si contra sigurantei publice

  La data de 15 ianuarie 2016, a fost pusa in executare ordonanta de retinere, emisa de Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, in varsta de 49 de ani, din Rebra, acesta fiind retinut pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunilor de ultraj, fals privind identitatea si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

  Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

  ***

  In fapt, in cursul lunii aprilie, anul 2015, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, barbatul ar fi fost oprit de catre un echipaj de politie, caruia i-ar fi prezentat actele unei alte persoane si ar fi refuzat testarea cu aparatul etilotest si recoltarea de probe biologice de sange, amenintand politistii aflati la fata locului.

 

 

FOTO - ARHIVA MARIUS CHIUZAN

0 comentarii2240 vizualizări16 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0