Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 09 August 2020 - 30730 vizitatori azi
Barbatul cercetat pentru infractiuni contra autoritatii, de fals si contra sigurantei publice a fost arestat preventiv.

Fata de barbatul din Lesu, retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat, a fost luata masura preventiva a controlului judiciar. La data de 16 ianuarie 2016, barbatul, in varsta de 48 de ani, din Lesu, retinut pentru 24 de ore intrucat este banuit de comiterea a sase fapte de furt calificat, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

  Propunerea nu a fost insusita, fiind dispusa masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

  Cercetarile sunt continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale a acestuia.

***

  Va reamintim faptul ca in perioadele 07-10 decembrie 2015, respectiv 04-14 ianuarie 2016, acesta ar fi sustras unelte electrice pentru constructii, bauturi alcoolice, alimente, articole de imbracaminte si obiecte de uz casnic, din mai multe imobile situate pe raza municipiului Bistrita.

 

 

           Barbatul cercetat pentru infractiuni contra autoritatii, de fals si contra sigurantei publice a fost arestat preventiv

  La data de 16 ianuarie 2016, barbatul, in varsta de 49 de ani, din Rebra, retinut pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunilor de ultraj, fals privind identitatea si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, a fost prezentat Judecatoriei Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

  Propunerea a fost insusita, fata de acesta fiind luata masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile.

Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

  Cercetarile sunt continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale a acestuia.

***

In fapt, in cursul lunii aprilie, anul 2015, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, barbatul ar fi fost oprit de catre un echipaj de politie, caruia i-ar fi prezentat actele unei alte persoane si ar fi refuzat testarea cu aparatul etilotest si recoltarea de probe biologice de sange, amenintand politistii aflati la fata locului.

 

 

         Arestat la domiciliu pentru violare de domiciliu si talharie calificata

 La data de 16 ianuarie 2016, un tanar, in varsta de 18 ani, din Prundu Bargaului, este banuit ca ar fi patruns in curtea locuintei unui barbat, de 37 de ani, din aceeasi localitate, cu intentia de a sustrage bunuri dintr-o anexa gospodareasca. Fiind surprins de propietar, tanarul l-ar fi amenintat.

          Fata de tanar a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, pentru savarsirea infractiunilor de violare de domiciliu si talharie calificata, fiind prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

         Ulterior, Judecatoria Bistrita a respins propunerea de arestare preventiva si a dispus luarea masurii arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile.

 

 

Cercetat pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere

 La data de 17 ianuarie 2016, in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au identificat un tanar, in varsta de 18 ani, din Singeorz-Bai, banuit ca in seara zilei de 16 ianuarie a.c., ar fi sustras un autoturism, lasat cu cheile in contact in curtea unei societati comerciale de pe raza orasului, cu scopul de a-l folosi pe nedrept, dupa care l-ar fi condus pe DN 17D, in Singeorz-Bai, fara a detine permis de conducere, provocandu-i avarii si abandonandu-l pe raza localitatii.

 In cauza a fost intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt in scop de folosinta si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, cercetarile fiind continuate doar cu privire la cea din urma infractiune, datorita faptului ca partile s-au impacat cu privire la infractiunea de furt.

 Autoturismul sustras a fost restituit persoanei vatamate.

 

 

              La volan sub influenta bauturilor alcoolice

                   La data de 17 ianuarie 2016, politistii bistriteni au depistat un tanar, in varsta de 20 de ani, din Prundu Bargaului, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii, cu 127 km/h.

                 Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

                 Fata de tanar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante", fiindu-i recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1890 vizualizări18 ianuarie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0