Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 29 Martie 2020 - 9678 vizitatori azi
RETINUTI PENTRU CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT SI TRAFIC DE PERSOANE.

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Bistrita-Nasaud si procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat pasapoarte, sume de bani in lei si valuta, documente, inscrisuri, medii de stocare a datelor si aparate electronice, in urma celor 9 perchezitii efectuate la persoane banuite de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de persoane./ 6 persoane au fost retinute.

 La data de 19 ianuarie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita - Nasaud si procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrita - Nasaud au efectuat 9 perchezitii domiciliare, in judetul Bistrita - Nasaud, pentru destructurarea unei grupari infractionale organizate specializate in trafic de persoane.

 In urma perchezitiilor efectuate la locuintele celor in cauza, au fost ridicate mai multe mijloace de proba, respectiv pasapoarte, sume de bani in lei si valuta, documente, inscrisuri, medii de stocare a datelor si aparate electronice.

 Au fost puse in aplicare 8 mandate de aducere, iar fata de 6 barbati, cu varste cuprinse intre 24 de ani si 36 de ani, toti din judetul Bistrita-Nasaud, s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de persoane.

 Cei in cauza urmeaza sa fie prezentati magistratilor Tribunalului Bistrita - Nasaud, cu propunere de arestare preventiva.

 Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

 La activitati au participat si politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj - Napoca si de la Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita - Nasaud, precum si jandarmi.

 

Foto - Marius Chiuzan

0 comentarii1589 vizualizări20 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0