Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 2020 vizitatori azi
Sase persoane retinute pentru 24 de ore pentru trafic de persoane au fost arestate preventiv.

Material lemnos, in valoare de peste 300.000 de lei, confiscat de politistii bistriteni. La data de 21 ianuarie 2016, in urma unei actiuni organizate si desfasurate de catre politistii bistriteni impreuna cu reprezentanti ai Garzii Forestiere Cluj, au fost efectuate verificari la o societate comerciala din comuna Telciu, ocazie cu care au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.000 de lei, pentru vanzarea si/sau cumpararea materialelor lemnoase fara provenienta legala sau fara avizele de insotire ori documentele echivalente acestora,fiind dispusa confiscarea a 1.078,27 mc material lemnos, in valoare de 326.924 de lei.

 

 

             Cele sase persoane retinute pentru 24 de ore pentru trafic de persoane au fost arestate preventiv

              La data de 21 ianuarie 2016, au fost puse in executare 6 mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, emise de Tribunalul Bistrita Nasaud impotriva celor 6 barbati, cu varste cuprinse intre 24 de ani si 36 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si trafic de persoane.

             Acestia au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

             ***

            Va reamintim faptul ca 6 persoane au fost retinute in urma perchezitiilor domiciliare efectuate de politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita - Nasaud si procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrita - Nasaud, pentru destructurarea unei grupari infractionale organizate specializate in trafic de persoane.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1953 vizualizări22 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0