Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 14 Iulie 2020 - 22840 vizitatori azi
REDUCEREA RISCULUI RUTIER, PRIORITATE A POLITIEI.

Politia actioneaza permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si salvarea de vieti, precum si sanctionarea celor care nu respecta regulile de circulatie,  punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.  Prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate conditiilor de drum/trafic este unul dintre obiectivele prioritare de actiune ale Politiei, pentru reducerea riscului rutier, la nivel national.

Astfel, in perioada 19-24 ianuarie 2016, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au actionat pe principalele artere de circulatie, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere, precum si prin intensificarea activitatilor specifice, potrivit competentelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteza sau sub influenta bauturilor alcoolice. Au fost folosite aparate radar in vederea prevenirii excesului de viteza.

Pentru neregulile constatate in trafic politistii au aplicat 1.040 de sanctiuni contraventionale si au retras 16 certificate de inmatriculare. Totodata, au fost retinute 31 permise de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 Pentru preintampinarea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, tinand cont de conditiile meteo, nu porniti la drum fara a verifica starea traseului pe care urmati sa il parcurgeti, echipati-va autovehiculul pentru circulatia in conditii de iarna si respectati semnificatia indicatoarelor si indrumarile agentilor de circulatie.

 Politistii de rutiera si ordine publica sunt pregatiti sa intervina pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, precum si pentru limitarea efectelor vremii de iarna asupra sigurantei si fluentei traficului rutier.

  Politistii va ureaza "Drum bun in conditii de siguranta!" si va sfatuiesc sa conduceti preventiv!

0 comentarii1883 vizualizări25 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0