Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 24 Februarie 2021 - 20278 vizitatori azi
Cercetat pentru insusirea bunului gasit.

Cercetat pentru furt calificat. La data de 26 ianuarie a.c., politistii au identificat un barbat, de 41 de ani, din Livezile, banuit ca in cursul lunii octombrie, anul 2015, ar fi sustras o betoniera, un motofierastrau si un aparat de sudura, in valoare totala de aproximativ 1.000 de lei, din curtea imobilului apartinand unui barbat, in varsta de 51 de ani, din aceeasi localitate.

           Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii acivitati infractionale a barbatului.

 

 

         Cercetat pentru insusirea bunului gasit

           La data de 26 ianuarie 2016, in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un barbat, in varsta de 43 de ani, din comuna Josenii Bargaului, banuit ca in cursul lunii septembrie, anul 2015, aflandu-se in incinta unei statii de alimentare cu carburanti din localitatea Unirea si profitand de neatentia persoanei vatamate, si-ar fi insusit 10 litri cu benzina, aflati in doua recipiente.

          In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor".

 

 

         Banuita de furtul unor produse dintr-o societate comerciala

           La data de 26 ianuarie a.c., o femeie, in varsta de 61 de ani, din comuna Livezile, este banuita ca ar fi sustras mai multe produse din incinta unei societati comerciale, din municipiul Bistrita.

          Fata de aceasta cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.                              

0 comentarii2499 vizualizări27 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0