Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 14248 vizitatori azi
Retinuti pentru 24 de ore pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violente si furt calificat.

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti. La data de 25 februarie a.c., politistii bistriteni au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Nasaud impotriva unui barbat, in varsta de 31 de ani, din Sigmir, fiind condamnat la 1 an si 4 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

         Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

         Retinuti pentru 24 de ore pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violente si furt calificat.

           La data de 25 februarie a.c., fata de un tanar, de 26 de ani, si doi barbati, in varsta de 30 de ani, respectiv 33 de ani, toti trei din comuna Romuli, a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de "violare de domiciliu", "lovire sau alte violente" si "furt calificat".

          Cei trei sunt banuiti ca in noaptea de 24/25 februarie a.c., ar fi patruns fara drept in curtea unui imobil situat pe raza comunei, unde ar fi agresat fizic un barbat, in varsta de 36 de ani, din judetul Maramures, provocandu-i acestuia leziuni corporale.

          Totodata, una dintre cele trei persoane banuite de comiterea faptelor ar fi agresat fizic o tanara, de 23 de ani, din Romuli, aflata in curtea imobilului, dupa care i-ar fi sustras telefonul mobil pe care aceasta il avea asupra sa.

          Persoanele retinute urmeaza a fi prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestora.

 

 

 

          Conducea un autoturism neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere

            La data de 25 februarie a.c., politistii au depistat in trafic un tanar, in varsta de 19 ani, din comuna Uriu, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, pe raza localitatii Dobric, pe care erau aplicate placute de inmatriculare cu numere de circulatie provizorie expirate.             

          In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca tanarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

          In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

0 comentarii1813 vizualizări26 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0