Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 07 Aprilie 2020 - 5412 vizitatori azi
PRIORITATEA ANULUI 2016 - SIGURANTA CETATEANULUI.

Din ordinul ministrului afacerilor interne, Petre Toba, seful Politiei Romane, chestor de politie Bogdan Despescu a dispus ca la data de 28 februarie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud sa actioneze, in sistem integrat, alaturi de celelalte forte ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul Pentru Situatii de Urgenta Bistrita, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, respectiv Biroul pentru Imigrari Bistrita-Nasaud), pentru siguranta cetatenilor. 

 Astfel, in ultimele 24 de ore, politistii din cadrul structurilor de ordine publica, politie rutiera, transporturi, investigatii criminale si arme, explozivi si substante periculoase au constatat 8 infractiuni, dintre care 4 la regimul circulatiei rutiere si 2 la regimul armelor, 2 fiind de alta natura.

 De asemenea, au fost aplicate 176 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 34.000 de lei. 

 In urma activitatilor desfasurate au fost aplicate 159 de sanctiuni, ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dintre care 81 pentru incalcarea regimului legal de viteza. Ca masura complementara, politistii au retinut 3 permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare auto.

 In cadrul activitatilor, politistii de la transporturi au identificat 23 de calatori care circulau fraudulos, carora personalul specializat le-a aplicat taxe si suprataxe in valoare de 292 de lei.

0 comentarii1631 vizualizări29 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0