Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Banuita de furtul unei sume de bani.

La data de 29 februarie a.c., politia a fost sesizata de catre un barbat, in varsta de 37 de ani, din Rodna, cu privire la faptul ca ar fi fost victima unui furt.  In urma cercetarilor si verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce se afla intr-un imobil din comuna Rodna impreuna cu alte persoane, ar fi observat, dupa plecarea uneia dintre acestea, ca din geaca i-ar fi fost sustrasi 1.000 de lei.

         Fata de persoana banuita de comiterea faptei, o femeie, de 58 de ani, din Rodna, sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

         Cercetati pentru abateri la regimul rutier

          La data de 29 februarie a.c., politia s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in cursul zilei de 28 februarie 2016 un tanar, in varsta de 24 de ani, din localitatea Sangeorzu Nou, a condus un autoturism neinmatriculat, intre comunele Lechinta si Sanmihaiu de Campie, pe care ulterior l-ar fi incredintat unui tanar, de 23 de ani, din comuna Rebrisoara, care nu poseda permis de conducere.

         Acesta din urma a condus autoturismul pe raza comunei Sanmihaiu de Campie, iar in intersectia DJ 151 cu DJ 162, a parasit partea carosabila distrugand doua indicatoare rutiere si provocand avarii la autovehicul.

         In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", "Incredintarea cu stiinta a unui autovehicul unei persoane care nu poseda permis de conducere", respectiv "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".                             

0 comentarii2723 vizualizări01 martie 2016




rss 2.0
rss 2.0