Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13492 vizitatori azi
Politistii au identificat doi tineri banuiti de savarsirea unor infractiuni de furt.

La data de 1 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au identificat doi tineri, in varsta de 18 de ani si 29 ani, din orasul Singeorz Bai, banuiti ca in noaptea de 27/28 februarie a.c., ar fi sustras un televizor si un laptop dintr-un apartament din Singeorz Bai, profitand de faptul ca proprietarul a iesit si a lasat usa neasigurata. Prejudiciul in valoare de 2500 lei a fost recuperat in totalitate.

              Barbatul de 29 de ani este banuit ca in aceeasi noapte, in timp ce se afla in alt apartament din  Singeorz-Bai impreuna cu proprietarul, ar fi sustras de pe o masa un telefon mobil si o tableta.

              Prejudiciul in valoare de 400 lei nu a fost inca recuperat.

               Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

               Sanctiuni contraventionale, in valoare de 26.255 lei aplicate de politia rutiera

               Politia actioneaza permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, precum si sanctionarea persoanelor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.

              In ultimele 24 de ore, politistii din cadrul structurilor de politie rutiera, au aplicat 123 sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei rutiere in valoare de 26.255 de lei  si au ridicat 6 permise si 3 certificate de inmatriculare.

               La data de 1 martie a.c., politistii au depistat, in trafic, un barbat, in varsta de 35  de ani, din Livezile, in timp ce conducea un autoturism, pe raza localitatii Bistrita- Bargaului, fara a poseda permis de conducere.                                               

              Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

          Tanar cercetat pentru mai multe infractiuni

            La data de 02 martie a.c., politistii au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 26 de ani, din Sintereag, in timp ce conducea un  autoturism, pe raza municipiului Bistrita, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice si fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

          Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv si a fost condus la Spitalul Judetean din Bistrita unde i s-au prelevat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In urma cercetarilor efectuate  s-a stabilit ca tanarul este banuit ca ar fi sustras  autoturismul pe care il conducea de pe o strada din municipiul Bistrita.

          Cercetarile sunt continuate in vrderea stabilirii intregii activitati infractionale ale barbatului.

 

          Material lemnos confiscat de politistii bistriteni

          La data de 1 martie a.c., in timp ce efectuau serviciul de patrulare,  pe raza comunei  Livezile, politistii au oprit pentru control o autoutilitara condusa  de catre un barbat din Prundul Bargaului, care transporta material  lemnos fara documente justificative de transport.

Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, in valoare de 440 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

 

0 comentarii1715 vizualizări02 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0