Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 18 Ianuarie 2021 - 2680 vizitatori azi
Minor cercetat pentru infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.

La data de 5 martie a.c., un minor, in varsta de 16 ani, din Unirea, in timp ce conducea un moped neinregistrat, pe raza municipiului Bistrita, fara a poseda permis de conducere, intr-o curba a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, parasind cu mopedul locul producerii accidentului, fara incuviintarea politiei.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala a minorului, fata de care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", "Vatamare corporala din culpa", si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

 

 

           Cercetati pentru furt si complicitate la furt

             La data de 5 martie a.c., politia a fost sesizata de catre o femeie, in varsta de 65 de ani, din Beclean, cu privire la faptul ca ar fi fost victima unui furt.

            In fapt, in timp ce se deplasa pe o strada din oras, un tanar pe care nu il cunostea i-ar fi sustras din mana o plasa in care aceasta avea bani si produse alimentare, fara a exercita acte de violenta, dupa care acesta a fugit, la scurt timp fiind observat de catre persoana vatamata alaturi de o persoana necunoscuta.

           In urma cercetarilor si verificarilor efectuate de politisti au fost identificate si depistate cele doua persoane, ca fiind un minor, de 15 ani, si un tanar, in varsta de 18 ani, ambii din judetul Mures.

           Prejudiciul cauzat, in valoare de 350 de lei, a fost recuperat.

           Fata de acestia cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

             Actiuni pe linie silvica desfasurate de politistii bistriteni

              In perioada 4-5 martie a.c., in urma actiunilor desfasurate de catre politistii bistriteni impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Somes-Tibles Nasaud, pe raza  judetului Bistrita Nasaud, pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.500 de lei, si au fost confiscati 7 mc material lemnos, in valoare de 929 de lei.

             Cu acest prilej a fost depistat un tanar, in varsta de 26 de ani, din Zagra, care transporta, cu un atelaj hipo, material lemnos, fara a poseda documente legale de provenienta.

              

0 comentarii1764 vizualizări06 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0