Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 11360 vizitatori azi
Sanctiuni contraventionale, de peste 32.000 de lei, aplicate de politia rutiera.

Politia actioneaza permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, precum si sanctionarea persoanelor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice. Astfel, in urma activitatilor desfasurate in ultimele 24 de ore, politistii din cadrul structurilor de politie rutiera au aplicat 153 de sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei rutiere, in valoare totala de 32.325 de lei. 

         Ca masura complementara, politistii au retinut 7 permise de conducere si au retras 2 certificate de inmatriculare auto.

        ***

         La data de 8 martie a.c., politistii au depistat, in trafic, un barbat, in varsta de 57  de ani, din Nepos, in timp ce conducea un autoturism, pe raza localitatii, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fata de acesta cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

          La aceeasi data, a fost depistat un barbat, de 35 de ani, din Unirea, care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".      

 

0 comentarii1799 vizualizări09 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0