Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 29 Martie 2020 - 9924 vizitatori azi
Actiuni pe raza judetului Bistrita-Nasaud, desfasurate de efectivele politiei rurale.

La data de 11 martie a.c., efectivele politiei rurale au organizat si desfasurat actiuni pe raza judetului Bistrita-Nasaud, in vederea depistarii, identificarii si tragerii la raspundere a celor care, prin conduita lor, incalca prevederile legale si pentru asigurarea climatului de siguranta publica. Totodata, politistii bistriteni au actionat pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, precum si sanctionarea persoanelor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.

           Astfel, au fost aplicate 55 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 7740 de lei, si au fost depistate tigarete de contrabanda, alcool dublu rafinat, precum si ambalaje si un aparat de confectionat tigarete, acestea fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

          Din totalul sanctiunilor contraventionale, 41 au fost aplicate pentru incalcarea normelor privind circulatia pe drumurile publice, 7 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, 4 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite si alte 3 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.

0 comentarii1617 vizualizări12 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0