Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 20 Ianuarie 2021 - 7592 vizitatori azi
Perchezitii la persoane banuite de inselaciune. Trei persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

La data de 11 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au identificat doi barbati, in varsta de 32 de ani, respectiv 67 de ani, precum si o femeie, de 31 de ani, toti trei din municipiul Bucuresti, banuiti de savarsirea infractiunii de inselaciune.  In vederea documentarii activitatii infractionale, s-a procedat la efectuarea a patru perchezitii domiciliare, dintre care trei in municipiul Bucuresti si una in judetul Ilfov, ocazie cu care au fost ridicate o serie de inscrisuri, stampile, telefoane mobile, cartele telefonice si laptop-uri.

            In fapt, in perioada 2015-2016, barbatul, in varsta de 32 de ani, folosindu-se de o identitate falsa (reprezentant al unor societati cu raspundere limitata din judetele Mehedinti si Caras Severin), ar fi indus in eroare reprezentantii unor societati cu raspundere limitata, din judetele Bistrita-Nasaud si Sibiu, reusind sa obtina livrarea, de catre aceste societati, a unor marfuri, respectiv centrale termice si cabluri electrice, in valoare totala de 341744 de lei, pentru plata carora ar fi emis un bilet la ordin si trei file CEC, toate cu date false.

           Cele trei persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Bistrita-Nasaud, in baza mandatelor de aducere, fata de acestea fiind dispusa masura retinerii pentru 24 ore.

           Ulterior, acestea au fost prezentate judecatorului de drepturi si libertati, cu propunere de arestare preventiva, care a hotarat arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile a barbatului, de 32 de ani, si a femeii, in varsta de 31 de ani. Totodata, fata de barbatul, de 67 de ani, a fost luata masura arestului la domiciliu pe o perioada de 30 de zile.

             Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

            La activitati au participat politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

 

 

 

            Cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

             La data de 12 martie a.c., politia a fost sesizata de catre o femeie, in varsta de 58 de ani, din Bistrita, cu privire la faptul ca ar fi fost victima unui accident de circulatie, urmat de parasirea locului accidentului.

            Ca urmare a cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au reusit identificarea autoturismului implicat in accident, precum si a conducatorului auto, ca fiind un barbat, in varsta de 47 de ani, din comuna Sanmihaiu de Campie, fata de care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

 

0 comentarii2275 vizualizări13 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0