Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Mai 2020 - 23504 vizitatori azi
Arestati preventiv pentru nerespectarea masurii arestului la domiciliu.

In cursul lunii martie a.c., politistii bistriteni au efectuat mai multe controale inopinate la domicilile a doi tineri, ambii in varsta 21 de ani, situate in municipiul Bistrita, respectiv localitatea Crainimat, fata de care Judecatoria Bistrita a dispus masura arestului la domiciliu, pentru savarsirea infractiunii de talharie, ocazie cu care au constatat faptul ca acestia nu se aflau la domiciliul.

              La data de 14 martie  a.c., cei doi tineri  au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.      Propunerea a fost insusita iar instanta a dispus arestarea preventiva a tinerilor, pe o perioada de 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de talharie.

            Acestia au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

 

 

 

            Politistii au identificat o femeie banuita de savarsirea infractiunii de furt

               La data de 14 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au identificat o femeie, in varsta de 62 de ani, din Sintereag, banuita ca in perioada  27-28 octombrie 2015,  ar fi sustras dintr-un imobil situat pe raza comunei, un portmoneu in care se aflau 1100 de lei si documente personale.         

              Prejudiciul cauzat  a fost recuperat in totalitate, fiind restituit persoanei vatamate.

           Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acesteia.

 

 

 

 

 

0 comentarii1792 vizualizări15 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0