Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Iulie 2020 - 14070 vizitatori azi
Sanctiuni contraventionale, de peste 98.000 de lei, aplicate de politia rutiera.

Politia actioneaza permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, precum si sanctionarea persoanelor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.  Astfel, in urma activitatilor desfasurate in ultimele 24 de ore, politistii din cadrul structurilor de politie rutiera au aplicat 175 de sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei rutiere, in valoare totala de 98120 de lei. Ca masura complementara, politistii au retinut 10 permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare auto.

        ***

         La data de 17 martie a.c., politistii au depistat, in trafic, un minor, de 17 ani, din Viile Tecii, si doi tineri, in varsta de 21 de ani si 29 de ani, din Bistrita, respectiv Maieru, in timp ce conduceau autoturisme pe DN 15A, in localitatea Galatii Bistritei, in municipiul Bistrita si pe DN 17D, pe raza orasului Singeorz-Bai, fara a poseda permis de conducere.  Fata de cei trei conducatori auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de

"Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

         ***

          La aceeasi data, a fost depistat un barbat, de 59 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, si un altul, in varsta de 51 de ani, din Tureac, care conducea pe DN 17, in localitatea Prundu Bargaului, un autovehicul radiat din circulatie. In cauza au fost intocmite dosare penale in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante", respectiv " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

          ***

         La data de 17 martie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera, in urma careia au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1260 de lei, si au fost retrase 3 certificate de inmatriculare auto.      

 

 

 

         Tanara cercetata pentru furt calificat

           La data de 17 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au identificat o tanara, in varsta de 23 de ani, din Salva, banuita de savarsirea unui furt.

          In fapt, in cursul lunii octombrie, anul 2013, in timp ce se afla intr-un imobil situat pe raza orasului Nasaud, aceasta ar fi sustras un telefon mobil, apartinanand unui barbat din Rebra, cauzand un prejudiciu de 549 de euro.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a tinerei si pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

0 comentarii2135 vizualizări18 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0