Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 1456 vizitatori azi
Tanar banuit de furt calificat. La volan sub influenta alcoolului.

La data de 18 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 29 de ani, din Rodna, banuit de savarsirea unui furt. In fapt, in noaptea de 18/19 noiembrie 2015, aflandu-se pe raza localitatii Anies, acesta ar fi sustras 80 de litri de motorina, din rezervorul unui utilaj forestier apartinand unui barbat din comuna Maieru, cauzand un prejudiciu de 400 de lei.

           Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a tanarului.

 

 

          La volan sub influenta alcoolului

            La data de 18 martie a.c., politistii au depistat in trafic un tanar, in varsta de 28 de ani, din municipiul Dej, judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Bata, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

          Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

           Tanarul a fost condus la Spitalul orasenesc Beclean unde i-au fost prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

           In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

            Urmarit national, depistat de politistii bistriteni

              La data de 18 martie a.c., in urma unei actiuni desfasurate pe raza comunei Sieut, politistii bistriteni au depistat in localitatea Rustior un minor, in varsta de 16 ani, din municipiul Reghin, judetul Mures, care figura in bazele de date ale Politiei Romane ca fiind urmarit national, in baza dispozitiei de urmarire emisa de catre Inspectoratul de Politie Judetean Mures.

            Cu aceasta ocazie a fost instiintata Politia municipiului Reghin, fiind dispusa revocarea masurii de urmarire.

 


            Material lemnos, fara documente de provenienta, depistat de politisti

              La data de 18 martie a.c., in urma controlului circulatiei materialelor lemnoase pe DJ 172D, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Bistrita Bargaului au identificat, la domiciliul unui barbat din Bistrita Bargaului, 7,16 mc material lemnos, pentru care acesta nu detinea documente legale de provenienta. Proprietarul a fost sanctionat contraventional iar cantitatea de material lemnos a fost confiscata. 

            Totodata, a fost depistat in trafic, pe DJ 172D, pe raza localitatii Ilva Mica, un barbat, in varsta de 37 de ani, din comuna Lesu, care transporta cu o autoutilitara 2 mc material lemnos, fara a detine documente de provenienta legala pentru acesta. Barbatul a fost sanctionat contraventional iar materialul lemnos, in valoare de 189 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.           

 

                                   

                                

0 comentarii2205 vizualizări19 martie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0