Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Banuiti de furt, identificati de politisti.

La data de 20 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 18 ani, si un minor, de 16 ani, ambii din Bistrita, banuiti de savarsirea unui furt.

           In fapt, in cursul zilei de 19 martie a.c., acestia ar fi sustras o cada de baie si trei calorifere, depozitate de catre un bistritean, in varsta de 42 de ani, in incinta unui imobil situat pe raza municipiului Bistrita.

            Prejudiciul cauzat, in valoare de aproximativ 200 de lei, a fost recuperat in totalitate.

           Fata de cei doi sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

           Transporta deseuri de material lemnos fara a detine aviz de insotire a marfii

             La data de 19 martie a.c., politistii au depistat in trafic, pe raza orasului Singeorz-Bai, un barbat, in varsta de 39 de ani, din comuna Ilva Mica, care transporta cu o autoutilitara 2,5 mc deseuri de material lemnos, fara a detine aviz de insotire a marfii.

            Barbatul a fost sanctionat contraventional iar deseurile de materialul lemnos au fost confiscate.           

 

 

            Cercetat pentru tentativa la furt calificat

              La data de 19 martie a.c., politia a fost sesizata de catre un tanar, in varsta de 25 de ani, din Lunca Ilvei, cu privire la faptul ca un tanar, de 20 de ani, din aceeasi comuna, ar fi patruns fara drept in locuinta sa, de unde ar fi incercat sa sustraga bani sau alte bunuri.

            In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a tanarului banuit de comiterea faptei.                     

0 comentarii2744 vizualizări21 martie 2016




rss 2.0
rss 2.0