Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 06 August 2021 - 14587
Controale si verificari efectuate pe raza municipiului Bistrita.

La data de 21 martie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au efectuat controale si verificari de specialitate la persoane juridice, de pe raza municipiului Bistrita, avand ca scop prevenirea si combaterea evaziunii fiscale  rezultata din achizitii intracomunitare si a contrafacerii de produse sau a punerii in circulatie de produse contrafacute.

           In urma activitatilor desfasurate au fost constatate 2 infractiuni de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, fiind ridicate in vederea cercetarilor produse in valoare totala de 1581 de lei.

            Totodata, au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6000 de lei, si au fost confiscate marfuri in valoare de 280 de lei.

           

***

            La data de 21 martie a.c., cu ocazia actiunilor desfasurate, politistii bistriteni au depistat doi barbati, in varsta de 41 de ani, respectiv 44 de ani, banuiti ca, in calitate de administratori ai unor societati cu raspundere limitata din municipiul Bistrita, ar fi pus in circulatie, detinut, folosit si expus spre vanzare detergenti pentru haine, susceptibili a fi contrafacuti.

            In cauza au fost intocmite dosare penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de   punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare.                                                             

 

0 comentarii2254 vizualizări22 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0