Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Iulie 2020 - 14500 vizitatori azi
Sanctiuni contraventionale, de peste 11000 de lei, aplicate de politistii bistriteni si material lemnos confiscat.

La data de 22 martie a.c., in urma unei actiuni desfasurate pe raza judetului Bistrita-Nasaud, de catre politisti de ordine publica, rutiera si politie rurala din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud,  in cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud si reprezentanti ai Garzii Forestiere Cluj,  au fost aplicate 43 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 9210 lei, si a fost confiscat material lemnos, in valoare de 400 de lei. Totodata, au fost retinute 2 permise de conducere.

              La aceeasi data, pe raza orasului Nasaud, a fost depistat in trafic un barbat, in varsta de 35 de ani, din Parva, care transporta material lemnos, cu o autoutilitara, fara a detine aviz de insotire si documente legale de transport sau provenienta. Cantitatea de material lemnos, in valoare de 114 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii iar barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 2000 de lei.

 

1 comentariu1673 vizualizări23 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0