Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 31 Martie 2020 - 17194 vizitatori azi
25 Martie - Ziua Politiei Romane.

25 martie, zi de mare insemnatate pentru crestinii care sarbatoresc Buna Vestire, dar si pentru politisti, care aniverseaza 194 de ani de la atestarea documentara a Politiei Romane, va fi marcata printr-o serie de manifestari. Vineri, 25 martie a.c., intre orele 11.00-13.00, portile Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud vor fi deschise pentru toti cei care doresc sa fie alaturi de politistii bistriteni, la ceas aniversar.

 25 martie constituie un bun prilej pentru institutia noastra de a promova profesia de politist in randul tinerilor, motiv pentru care in incinta inspectoratului va fi amenajat un punct de informare pe aceasta tema.

 Cei interesati vor putea observa birourile in care politistii isi desfasoara activitatea, iar in fata sediului va fi amplasat un stand, in cadrul caruia vor fi expuse fotografii, pliante, si materiale reprezentative despre activitatea politiei bistritene.

 In acelasi interval orar, pe strada Nicolae Balcescu din municipiul Bistrita, vor fi prezentate de catre politistii Serviciului Actiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic si Serviciului de Ordine Publica autospecialele M.A.I., autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetarii la fata locului, precum si armele si tehnica de interventie din dotare.

 Cu aceasta ocazie, lansam invitatia oficiala de a ne fi alaturi in aceste momente aniversare.

 

 Asteptam pe toti cei interesati sa se alature politistilor!

0 comentarii1337 vizualizări24 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0