Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
LA MULTI ANI, POLITIA ROMANA!

Ca in fiecare an, politistii bistriteni au ales sa isi sarbatoreaca ziua prin organizarea de actiuni si manifestari menite sa dezvaluie o buna parte din secretele muncii lor. 25 martie 2015 a reprezentat un bun prilej pentru institutia noastra de a-si promova profesia de politist in randul tinerilor, de a prezenta dotarile Politiei, de la arme si tehnica de interventie, pana la autospeciale.  Pe strada Nicolae Balcescu din municipiul Bistrita, intre orele 11.00-13.00, au putut fi admirate motocicleta si autospecialele folosite de politistii rutieri si cei de ordine publica, precum si autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetarii la fata locului, cu tehnica foto-video digitala, trusele specializate si echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente in campul infractional.

 Totodata, a fost organizata o expozitie a armamentului si echipamentelor de protectie din dotarea Serviciului Actiuni Speciale si au fost amplasate mai multe standuri si panouri, unde au fost expuse o serie de fotografii, ilustratii si materiale informativ-preventive, specifice activitatii politienesti.

 Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si-a deschis larg portile, astfel ca sute de copii au asteptat cu nerabdare sa viziteze birourile de identificari judiciare, expertize si constatari criminalistice, precum si camera de ancheta a inspectoratului.

 25 martie a constituit un bun prilej pentru institutia noastra de a promova profesia de politist in randul tinerilor, motiv pentru care in incinta inspectoratului a fost amenajat un punct de informare pe aceasta tema.

 

Va multumim tuturor pentru ca ati fost alaturi de noi, la ceas de sarbatoare!

0 comentarii2730 vizualizări25 martie 2016




rss 2.0
rss 2.0