Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9328 vizitatori azi
Retinut pentru omor sub forma tentativei.

La data de 3 aprilie a.c., politia a fost sesizata cu privire la faptul ca un barbat, in varsta de 60 de ani, din Singeorz-Bai, ar fi fost victima unei agresiuni, comisa pe un deal situat in extravilanul orasului.

           In urma cercetarilor si verificarilor efectuate a rezultat faptul ca intre un barbat, in varsta de 36 de ani, din Singeorz-Bai, si barbatul, de 60 de ani, ar fi avut loc o altercatie, in urma careia acesta din urma ar fi suferit leziuni corporale.

          Victima a fost preluata initial de catre un echipaj auto SMURD, iar ulterior a fost transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta Mures in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

           Fata de barbatul banuit de comiterea faptei procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a luat masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de omor sub forma tentativei.

           Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului.

 

0 comentarii1638 vizualizări04 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0