Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 13540 vizitatori azi
Retinut pentru 24 de ore pentru taiere ilegala si furt de arbori.

La data de 4 aprilie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de taiere ilegala si furt de arbori. In fapt, un barbat, in varsta de 46 de ani, si un tanar, de 18 ani, ambii din comuna Tiha Bargaului, sunt banuiti ca in perioada 2-3 aprilie a.c. ar fi taiat si sustras mai multi arbori, in volum total de 34,15 mc, dintr-o padure situata pe raza localitatii Ciosa, cauzand astfel un prejudiciu in valoare de 6745 de lei.

           Fata de barbat a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor doi.

 

 

         Bistriteni banuiti de savarsirea unui furt, identificati de politisti

          La data de 4 aprilie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat doi barbati, in varsta de 54 de ani, respectiv 42 de ani, ambii din Bistrita, banuiti de savarsirea unui furt, in cursul lunii septembrie, anul 2015, in dauna unei societati comerciale din municipiu.

         Prejudiciul cauzat, in valoare de 350 de lei, a fost recuperat in totalitate.

0 comentarii2121 vizualizări05 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0