Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9090 vizitatori azi
Prevenirea si combaterea evaziunii fiscale. Cercetat pentru furtul unui telefon mobil.

La data de 18 mai a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au efectuat controale si verificari de specialitate, la 22 de unitati comerciale de pe raza judetului Bistrita-Nasaud, avand ca scop prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

               In urma activitatilor desfasurate au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 64800 de lei, dintre care 10 prevazute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si 3 prevazute de Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol. Totodata, a fost confiscat numerar, in valoare de 200 de lei.

 

 

               Cercetat pentru furtul unui telefon mobil

                La data de 18 mai a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 19 ani, din Bistrita, banuit ca in cursul lunii februarie a.c. ar fi sustras un telefon mobil, din incinta unei unitati de invatamant din municipiu, apartinand unei tinere, de 18 ani, din comuna Mariselu.

                Prejudiciul cauzat, in valoare de 700 de lei, a fost recuperat iar bunul sustras a fost restituit persoanei vatamate.

               Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a tanarului.

 

 

 

               Societate comerciala banuita de taiere fara drept si furt de arbori

                Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, in perioada februarie-mai 2016, o societate comerciala din Bistrita Bargaului ar fi taiat si sustras, fara drept, 8 arbori, dintr-o padure situata pe raza comunei.

              In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de taiere fara drept de arbori si furt de arbori.

 

 

 

0 comentarii2002 vizualizări19 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0