Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11860 vizitatori azi
Banuit de furtul unui telefon mobil. Cercetat pentru inselaciune.

Fata de barbatul din Chiuza a fost dispusa masura controlului judiciar. La data de 24 mai a.c., barbatul, in varsta de 32 de ani, din comuna Chiuza, retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante" a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean in vederea luarii fata de acesta a unei masuri preventive.

          Ulterior, Judecatoria Beclean a dispus fata de acesta masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

          ***

           Va reamintim faptul ca la data de 22 mai a.c., in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Piatra, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, intr-o curba la stanga acesta a pierdut controlul autovehiculului si a colizionat un cap de pod.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, precum si a trei persoane aflate in autoturism, cu varste cuprinse intre 17 ani si 33 de ani.

 

           Banuit de furtul unui telefon mobil

            La data de 24 mai a.c., politia a fost sesizata despre producerea unui furt pe raza orasului Beclean.

            In fapt, un barbat, in varsta de 37 de ani, din comuna Branistea, este banuit ca ar fi sustras un telefon mobil din incinta unui magazin situat in orasul Beclean, cauzand un prejudiciu in valoare de 300 de lei.

          Fata de barbat sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

         Cercetat pentru inselaciune.

           La data de 24 mai a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 25 de ani, din judetul Timis, banuit de savarsirea unei inselaciuni.

          La data de 21 mai a.c., acesta ar fi trimis un colet unui bistritean, in interiorul caruia se afla o piatra, in locul unui telefon mobil.

         Prejudiciul cauzat, in valoare de 2000 de lei, a fost recuperat in totalitate.

         Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a tanarului.

 

.

Fotot - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2240 vizualizări25 mai 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0