Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 19484 vizitatori azi
Barbat cercetat pentru furtul unui autovehicul si conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere.

La data de 31 mai a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au identificat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un barbat, in varsta de 27 de ani, din judetul Hunedoara , banuit de furtul unui autovehicul.

In fapt, acesta este banuit  ca in noapte de  28/29 mai  2016, folosindu-se de chei mincinoase,  ar fi sustras un autovehicul, marca BMW, proprietatea unui barbat in varsta de 25 de ani, care era parcat pe o strada din municipiul Bistrita.

In aceeasi noapte, barbatul fara a detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, s-ar fi deplasat cu autovehiculul sustras pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Ulterior s-a procedat la darea in urmarire a autovehiculului sustras, acesta fiind recuperat si restituit persoanei vatamate, iar prejudiciul in valoare de 15.000 de lei a fost recuperat in totalitate.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, pentru stabilirea intregii activitati infractionale a barbatului.

 

 

                      Material lemnos, de peste 53.500 de lei, confiscat.

              In data de 30 mai a.c., in urma actiunilor desfasurate de catre politistii bistriteni  in cooperare cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj, pe raza  judetului Bistrita- Nasaud, pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, si o sanctiune la HG 470/2014 , in valoare de 28.000 de lei, au fost confiscati 99,04 mc material lemnos, in valoare de 53.575 de lei.

 

0 comentarii1939 vizualizări31 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0