Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 11 August 2020 - 41956 vizitatori azi
ALEGERI LOCALE IN SIGURANTA!

Politia Romana a luat toate masurile pentru asigurarea unui climat de liniste si siguranta publica pe intreaga durata a desfasurarii alegerilor locale. 850 angajati ai Ministerului Afacerilor Interne sunt angrenati, la data de 5 iunie 2016, in judetul Bistrita-Nasaud, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, precum si pentru protectia celor 313 de sectii de votare,  pe timpul "Alegerilor Locale 2016".

 Aproape  500 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud vor fi angrenati in misiuni, pentru buna desfasurare a procesului electoral.

 Obiectivele urmarite de oamenii legii in cadrul acestori misiuni sunt paza sectiilor de votare, mentinerea ordinii si sigurantei publice, prevenirea unor evenimente negative precum si aplicarea cu fermitate, corectitudine si echidistanta a prevederilor legale atunci cand se constata incalcari ale legii.

 Peste 333 de politisti se vor afla in strada, pentru a asigura masuri de ordine si liniste publica, in vederea prevenirii oricaror fapte antisociale, in aceasta perioada.

De asemenea, dintre cele 313 sectii de votare constituite la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, politistii vor asigura masuri de paza si protectie la 140 de sectii.

Totodata, pentru solutionarea solicitarilor si semnalarilor cu privire la evenimentele produse in ziua alegerilor, vor actiona, conform competentelor, 50 de politisti, constituiti in 5 echipe operative.

A fost stabilit si un efectiv de rezerva format din 69 politisti, care va fi in permanenta pregatit sa actioneze, impreuna cu structurile de jandarmi, daca situatia operativa o va impune.


.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2163 vizualizări05 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0