Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 07 August 2020 - 12080 vizitatori azi
Si-a incendiat casa...a tras cu arma in masina.....iar acum este in arest.

Specialisti din cadrul directiilor centrale ale Politiei Romane au depistat principalii suspecti  in cazul distrugerii prin incendiere a unui imobil din judetul Bistrita Nasaud, din noaptea de 3 spre 4 iunie a.c.. Fata de unu dintre ei s-a dispus arestarea preventiva, iar fata de alti doi masura controlului judiciar.

 Politistii bistriteni, sub coordonarea specialistilor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au efectuat, zilele trecute, 36 de perchezitii domiciliare  si la sediul unei firme, pe raza municipiului  Bistrita si a comunelor Tiha Bargaului si Teaca.

 Perchezitiile au fost efectuate in baza unor ordonante de delegare, in cadrul unui dosar penal aflat in instrumentarea  Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, in care se efectuaeaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de omor calificat in forma tentativei, distrugere in forma agravata, nerespectarea regimului armelor si al munitiilor, uzul de arma fara drept, inselaciunea privind asigurarile, inducerea in eroare a organelor judiciare si fals in declaratii.

 In urma acestora, au fost ridicate 1 arma de vanatoare si 3 tevi pentru arma de vanatoare confectionata artizanal, 1 pistol neletal, o arbaleta, 7 cartuse de diferite calibre, trofee de cervide, laturi pentru capturarea vanatului, alte obiecte si inscrisuri relevante pentru cauza. De asemenea a fost indisponibilizat un autoturism de teren si un ATV.

 In urma probatoriul administrat , fata de barbatul care initial a sesizat faptele, s-a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 30 zile, iar fata de cele doua femei care-l insoteau in noaptea respectiva, s-a dispus  masura controlului judiciar.

 In cauza s-a beneficiat de  sprijinul operativ al Brigazii Mobile de Jandarmi Regele Ferdinand I Targu Mures si de suportul de specialitate al D.I.P.I..

 Reamintim ca, in noaptea de 3/4 iunie 2016 ora 00:52 , politistii au fost sesizati prin SNUAU 112  cu privire la incendierea cu intentie a unui imobil situat in comuna Tiha Bargaului.

 Cercetarile continua pentru identificarea si tragerea la raspundere penala a tuturor persoanelor implicate.

0 comentarii2240 vizualizări14 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0