Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11030 vizitatori azi
Minor disparut de acasa, gasit decedat intr-o fosa septica.

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti. La data de 16 iunie a.c., politistii bistriteni au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Reghin impotriva unui barbat, in varsta de 34 de ani, din municipiul Bistrita, fiind condamnat la 3 ani si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

           Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

 

          Minor disparut de acasa dupa ce ar fi fost lasat nesupravegheat,  gasit decedat intr-o fosa septica.

            La data de 16 iunie a.c., politia a fost sesizata despre disparitia unui minor, in varsta de 1 an si 4 luni, din curtea unui imobil situat pe raza localitatii Rodna, unde acesta ar fi fost lasat nesupravegheat.

            Astfel, sub stricta si atenta coordonare a conducerii IPJ Bistrita Nasaud, precum si a sefilor Serviciului de Investigatii Criminale, Politiei oras Singeorz-Bai si Sectiei nr. 7 Politie Rurala Singeorz-Bai, a fost constituita echipa operativa complexa a inspectoratului, in vederea cautarii si depistarii minorului si pentru efectuarea cercetarii la fata locului.

           Totodata, au fost solicitate forte suplimentare din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita , efectuandu-se scotociri pe malul Raului Somes si pe calea ferata din proximitatea locuintei, precum si conduceri in teren a cainilor de urma ai Jandarmeriei.

            De asemenea, a fost solicitat sprijinul Inspectoratelor de Politie Judetene Cluj si Mures pentru efectuarea de cautari cu ajutorul cainilor de urma si cadavre.

            In urma investigatiilor efectuate si a folosirii unei autospeciale pentru vidanjarea canalului colector a fosei septice din curtea imobilului de unde a fost semnalata disparitia minorului, acesta a fost gasit decedat.

           Cadavrul minorului a fost transportat la Sectia Prosectura a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita in vederea efectuarii necropsiei.

           Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

0 comentarii2240 vizualizări17 iunie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0