Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 08 August 2020 - 15512 vizitatori azi
Sanctiuni contraventionale, de peste 78.000 de lei. MINIVACANTA DE RUSALII, IN SIGURANTA.

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.  La data de 21 iunie a.c., politistii bistriteni au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita impotriva unui barbat, in varsta de 35 de ani, din municipiul Bistrita, fiind condamnat la 1 an si 9 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.           Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

           Sanctiuni contraventionale, de peste 78.000 de lei, aplicate de politia rutiera.

            Politia actioneaza permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, precum si sanctionarea persoanelor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice.

            In perioada 18-20 iunie a.c., politistii din cadrul structurilor de politie rutiera au aplicat 329 de sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei rutiere, in valoare totala de 78.125 de lei, si au ridicat 9 permise de conducere si 2 certificate de inmatriculare auto.


.


           Peste 500 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au actionat pentru linistea si siguranta cetatenilor, in perioada minivacantei de Rusalii 2016, astfel incat, nu au fost inregistrate evenimente cu impact asupra sigurantei publice.

           Politistii bistriteni au intervenit la 180 de solicitari primite din partea cetatenilor si au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 150.875 de lei.

 Urmare a ordinului ministrului afacerilor interne, domnul Petre Toba si a dispozitiei sefului Politiei Romane, chestorul de politie Bogdan Despescu, in perioada 17 - 20 iunie a.c., peste 500 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud si 202 autospeciale au actionat, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru ca minivacanta de Rusalii sa fie petrecuta in siguranta.

 Prezenta activa a politistilor a facut ca, in aceasta perioada, sa nu fie inregistrate evenimente deosebite, iar numarul infractiunilor savarsite cu violenta si cele de natura judiciara sa se situeze sub media ultimilor ani, reliefand faptul ca masurile pentru cresterea sigurantei cetateanului, adoptate de Politia Romana, si-au atins scopul.

 Politistii au intervenit la 180 de sesizari primite de la cetateni, dintre acestea 163 fiind apeluri prin intermediul Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112.

 Tot in aceasta perioada, politistii au prins in flagrant delict 3 persoane banuite de savarsirea unor infractiuni si au depistat 5 persoane urmarite.

   In cadrul activitatilor efectuate, politistii au aplicat 730 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 150.875 de lei. 

 O atentie deosebita a fost acordata traficului rutier, politistii actionand pe principalele drumuri judetene si nationale, pentru ca cetatenii sa se deplaseze spe zonele de agrement si sa se intoarca acasa in conditii cat mai sigure.

 Pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii rutieri au desfasurat activitati, in urma carora au aplicat 623 de sanctiuni contraventionale la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, in valoare de 135.770 de lei.

 Din totalul sanctiunilor aplicate pentru nerespectarea legislatiei rutiere, 37 au fost pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, 261 pentru viteza excesiva, iar 325 pentru nerespectarea altor prevederi privind circulatia pe drumurile publice.

 De asemenea, politistii au retinut 18 permise de conducere si au retras 5 certificate de inmatriculare auto.

 

 

 

0 comentarii2023 vizualizări21 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0