Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Cercetat pentru insusirea bunului gasit. Furt din locuinta.

Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti. La data de 24 iunie a.c., politistii bistriteni au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita impotriva unui barbat, in varsta de 36 de ani, din municipiul Bistrita, fiind condamnat la 1 an si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

           Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 Furt din locuinta            

                        La data de 24 iunie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au identificat o tanara, in varsta de 18 ani, din Bistrita, banuita de savarsirea unui furt din locuinta.

             In fapt, la data de 19 iunie a.c., aceasta este banuita ca ar fi sustras un telefon mobil, un lantisor din aur si o suma de bani din locuinta unei femei, de 62 de ani, din Bistrita, cauzand un prejudiciu de 22150 de lei.

            Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a tinerei si pentru recuperarea in totalitate a prejudiciului cauzat.

 

           Cercetat pentru insusirea bunului gasit

            La data de 24 iunie a.c., ca urmare a cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au identificat un bistritean, de 45 de ani, banuit ca in cursul lunii mai a.c., ar fi sustras doua telefoane mobile si articole de imbracaminte, aflate intr-un rucsac lasat nesupravegheat de catre doi minori, in varsta de 14 ani, respectiv 15 ani, ambii din Bistrita.

             Prejudiciul cauzat, in valoare de 1300 de lei, a fost recuperat iar bunurile sustrase au fost restituite persoanelor vatamate.

            Cercetarile sunt continuate fata de barbat sub aspectul savarsirii infractiunii de insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.

 

            Transporta material lemnos fara aviz de insotire

              La data de 24 iunie a.c., politistii bistriteni au depistat in trafic, pe DN 17, pe raza localitatii Prundu Bargaului, un barbat, in varsta de 39 de ani, din Susenii Bargaului, care transporta cu o autoutilitara 2,5 mc cherestea, fara a detine aviz de insotire a marfii sau alte documente specifice.

            Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 2000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, in valoare de 600 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

.

 

La data de 24 iunie a.c., incepand cu ora 06:30, efective ale politiei rutiere au desfasurat o actiune privind transportul rutier de persoane.  Actiunea a avut loc in municipiul Bistrita, pe Strada Rodnei (autogara), respectiv intersectia DN 17 cu DN 17C (Politub).

 IPJ BN.

0 comentarii2646 vizualizări25 iunie 2016




rss 2.0
rss 2.0