Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 29 Septembrie 2020 - 4308 vizitatori azi
Cercetat pentru abateri la regimul rutier si furt in scop de folosinta.

La data de 26 iunie a.c., politia a fost sesizata de catre un barbat, in varsta de 36 de ani, cu privire la faptul ca, din fata unui imobil situat pe raza localitatii Dumitra i-ar fi fost sustras autoturismul proprietate personala. In urma cercetarilor efectuate, pe raza localitatii Nepos politistii bistriteni au depistat in trafic autoturismul in cauza, la volanul caruia se afla persoana banuita de comiterea faptei, un tanar, in varsta de 26 de ani, din judetul Giurgiu.

           Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Totodata, s-a constatat faptul ca tanarul nu detine permis de conducere.

          In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt in scop de folosinta, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

0 comentarii2128 vizualizări27 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0