Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 05 August 2020 - 19556 vizitatori azi
BUN VENIT NOILOR POLITISTI, LA INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN BISTRITA-NASAUD.

34 de agenti de politie au intrat de astazi in randurile politistilor Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. Acestia au promovat  in luna mai 2016 examentul de incadrare din sursa externa si reincadrare. Cei 34 agenti de politie au fost intampinati de conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, care i-a asigurat pe cei mai noi politisti care se alatura de azi structurilor de ordine si siguranta publica,  de intregul sprijin in exercitarea profesiei, care implica devotament, seriozitate, bunavointa si fermitate.

 Politistii isi vor desfasura activitatea in mediul rural si vor raspunde cu profesionalism si promptitudine nevoilor comunitatii unde vor activa.

 Acestia au fost incadrati pe functii de ajutor al sefului de post in cadrul celor 30 de Posturi Comunale de Politie Monor, Budesti, Micestii de Campie, Sanmihaiu de Campie, Silivasu de Campie, Mariselu, Josenii-Bargaului, Prundu Bargaului, Branistea, Chiuza, Lechinta, Matei, Nuseni, Caianu-Mic, Ciceu-Giurgesti, Negrilesti, Spermezeu, Cosbuc, Feldru, Nimigea, Rebra, Romului, Runcu-Salvei, Salva, Telciu, Zagra, Lesu, Maieru, Magura Ilvei, Rodna.

 In data de 11 iulie a.c., proaspeti agenti de politie, vor depune juramantul de credinta, dupa care vor lua parte la un curs intensiv de pregatire teoretica si practica, organizat la una din unitatile de invatamant ale M.A.I.

   Dupa absolvirea acestui curs, tinerii agenti de politie se vor adauga politistiilor mai experimentati, din cadrul posturilor comunale de politie, sub indrumarea carora vor actiona in perioada urmatoare in activitatea de aplicare a legii. Dupa terminarea si  absolvirea examenului de definitivare acestia vor intra in posesia armamentului dn dotare.

 

0 comentarii2548 vizualizări02 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0