Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 11 August 2020 - 41356 vizitatori azi
Sanctiuni contraventionale, de peste 100.000 de lei, aplicate de politia rutiera.

Politia actioneaza permanent pentru reducerea riscului rutier, combaterea cauzelor generatoare de accidente, precum si sanctionarea persoanelor care nu respecta regulile de circulatie, punand in pericol siguranta circulatiei pe drumurile publice. Astfel, in perioada 01-03 iulie 2016, politistii din cadrul structurilor de politie rutiera au actionat pe principalele artere de circulatie, in vederea fluidizarii circulatiei si prevenirii evenimentelor rutiere, precum si prin intensificarea activitatilor specifice, potrivit competentelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteza sau sub influenta bauturilor alcoolice. Au fost folosite aparate radar in vederea prevenirii excesului de viteza.

Pentru neregulile constatate in trafic politistii au aplicat 380 de sanctiuni contraventionale, in valoare de  103.605 lei, fiind retinute 12 de permise de conducere si 3 certificate de inmatriculare auto. Totodata fiind constatate 6 infractiuni.

 

        ***

           La data de 03 iulie a.c., politistii au depistat, in trafic, un tanar , de 19 ani, din localitatea Ilva-Mica, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Singeorz-Bai, pe care erau aplicate placute de inmatriculare cu numere de circulatie provizorii expirate.

         In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat"       

 

        ***    

               La data de 03 iulie a.c., a fost depistat un barbat, de 48 de ani, din localitatea Uriu, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 pe raza localitatii Cristestii Ciceului, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

          In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".              

0 comentarii2415 vizualizări04 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0