Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 02 Octombrie 2020 - 2232 vizitatori azi
NOII POLITISTI AU DEPUS JURAMANTUL DE CREDINTA.

34 de agenti de politie au depus astazi juramantul de credinta; acestia au promovat  in luna mai 2016 examentul de incadrare din sursa externa si reincadrare. Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului de Stat al Romaniei. Cei 34 de agenti de politie au depus juramantul de credita intr-un cadru festiv, organizat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, unde au participat: conducerea inspectoratului, reprezentanti ai organizatiilor sindicale si ai institutiilor publice locale.

 Primul angajament pe care si l-au luat in cariera de politist a fost un moment important, plin de emotie, la care au luat parte atat familiile cat si prietenii acestora.

In perioada 25.07-21.10.2016, politistii vor urma cursurile de formare profesionala la institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne, iar dupa absolvirea examenului de definitvare isi vor desfasura activitatea in mediul rural si vor raspunde cu profesionalism si promptitudine nevoilor comunitatii unde vor activa.

 Seful Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud comisar sef de politie Jurcan Claudiu-Petru a dat citire mesajului transmis de catre Inspectorul General al Politiei Romane- chestor de politie Bogdan Despescu, dupa care a facut cateva precizari in nume personal "Va asteapta in fata o cariera frumoasa, dar dificila, care presupune de multe ori sacrificii, insa va garantez ca, atunci cand veti reusi sa va duceti la bun sfarsit misiunea, veti avea satisfactia ca ati castigat respectul cetateanului" urandu-le mult succes in activitatea profesionala.


 

0 comentarii2646 vizualizări11 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0