Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 12928 vizitatori azi
Sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 28.000 de lei, aplicate de politistii bistriteni.

Politistii  rutieri au actionat in data de 11 iulie, a.c.,  pe raza judetului Bistrita-Nasaud, pe principalele drumuri nationale si judetene, pe principalele artere pe care se inregistreaza valori ridicate, precum si spre zonele turistice cu afluenta mare de persoane, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere, verificarea legalitatii modului de efectuare a transportului de persoane, depistare si sanctionarea persoanelor care conduc autovehicule pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice, precum si pentru prevenirea incalcarii regulilor privind trecerile la nivel cu cale ferata. Au fost folosite aparate radar in vederea prevenirii excesului de viteza

Astfel, de la demararea actiunii politistii bistriteni au aplicat peste 110 de sanctiuni contraventionale, in valoare de  23.025 lei, fiind retinute 2 de permise de conducere si un certificat de inmatriculare auto.

 

***


La data de 11 iulie a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier Bistrita-Nasaud, au identificat pe DN 17 D, un barabt in varsta de 31 de ani din judetul Cluj, in timp ce oferea spre vanzare porumb boabe. Intrucat barbatul nu detinea documete de provenienta pentru cantitatea de 2.016 kg porumb boabe, s-a dispus fata de acesta masura snactionarii contraventionale conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, cu amenda in cuantum de 5.000 de lei. Totodata, a fost confiscata suma de 1.008 lei reprezentand contravaloarea cantitatii de porumb.

0 comentarii2772 vizualizări12 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0