Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 19618 vizitatori azi
Doua persoane au decedat si o alta a fost ranita grav intr-un accident de circulatie la Nasaud.

Astazi, 15 iulie a.c., pe DN 17D,  in localitatea Nasaud, un tanar de 25 de ani din  Sangeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism pe directia de mers Rebrisoara spre Nasaud,  din cauza vitezei excesive a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si s-a colizionat cu doua autotractoare care stationau regulamentar in afara partii carosabile.

              Din accident a rezultat decesul a doi tineri de 20 , respectiv 26 de ani din localitatea Sangeorz-Bai, ambii pasageri ai autoturismului si ranirea grava a conducatorului auto.

          Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.


***

             Recomandari de prevenire a accidentelor rutiere: 

  • Evitati efectuarea unor manevre riscante si a depasirilor neregulamentare
  • Adaptati in permanenta viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere concrete sectorului de drum pe care se ruleaza, situand-o nu la limita admisa de lege, ci la limita mersului in siguranta!
  • Reduceti viteza in locurile impuse de lege si in special la trecerile pentru pietoni, in zonele aglomerate, in apropierea si la traversarea intersectiilor, la depasirea mijloacelor de transport oprite in statii;
  • Mariti distanta intre autovehiculele in mers;

 

  • Adoptati un comportament preventiv in trafic!

 

 

.

 

 

Mandat de executare a pedepsei inchisorii si mandat european de arestare,  puse in aplicare de politistii bistriteni.

La data de 14 iulie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita,  impotriva unui barbat de 38 ani, din localitatea Zoreni, fiind condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.

Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

***

          La aceeasi data, politistii bistriteni au pus in executare mandatul european de arestare emis de autoritatile judiciare din Germania, impotriva unei femei de 29 ani din localitatea Bistrita Birgaului, fiind cercetata pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava.

Aceasta a fost prezentata Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a emis impotriva ei Ordonanta de Retinere pe o perioada de 24.

De asemenea, femeia a fost prezentata Curtii de Apel Cluj, care  a emis impotriva acesteia mandat de arestare pe o perioada de 30 de zile, in vederea executarii mandatului european de arestare.

 

.

 

Suspecti de comiterea infractiunii de furt, identificati de politisti.

In urma efectuarii unor perchezitii pe raza judetelor Bistrita-Nasaud si Suceava, politistii au identificat principalii suspecti de comiterea  infractiunii de furt calificat, respectiv un tanar de 19 ani din localitatea Paltinoasa, un altul de 27 de ani si un minor de 14 ani, ambii din localitatea Singeorz-Bai.

Acestia sunt suspectati ca la data de 11.07.2016 au patruns in locuinta unei femei de 57 de ani din localitatea Cormaia, de unde au sustras suma de 8000 lei.

Fata de doi dintre acestia a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentati Judecatoriei Nasaud, in vederea luarii masurilor legale.

0 comentarii2352 vizualizări15 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0