Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9068 vizitatori azi
Retinut pentru 24 de ore. Cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

La data de 19 iulie a.c., s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a unui tanar, in varsta de 22 de ani, din municipiul Bistrita, pentru savarsirea infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

          In fapt, la data de 19 iulie a.c., in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Livezile, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a efectuat manevra de depasire a unui alt autovehicul, a patruns pe contrasens unde a susprins si accidentat un barbat in varsta de 63 de ani, care circula regulamentar in calitate de biciclist.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala a biciclistului

           Barbatul, de 22 de ani, va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita in vederea luarii fata de acesta a unei masuri preventive.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului.

 

 

              Cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat

              In data de 19 iulie a.c., ca urmare a cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au identificat doua persoane,  in varsta de 27 de ani respectiv 35 de ani ambele din judetul Timis, banuite de savarsirea unui  furt in data de 17 martie a.c.     

            In fapt, cele doua persoane ar fi sustras doua telefoane mobile, din incinta unei societati comerciale din orasul Beclean, cauzand un prejudiciu in valoare totala de 2498 de lei.

             Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor doua persoane si recuperarii prejudiciului cauzat. 

0 comentarii1680 vizualizări20 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0