Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 13774 vizitatori azi
Retinuta pentru 24 de ore pentru furt calificat.

La data de 21 iulie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat o femeie, in varsta de 30 de ani, din judetul Cluj, banuita de comiterea a doua fapte de furt calificat. In perioadele mai-iulie a.c., aceasta ar fi sustras bijuteri si bani, din doua imobile situate pe raza municipiului Bistrita, fiind creat un prejudiciu in valoare de 8.600 lei.

    Fata de femeie a fost luata masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

   Cercetarile sunt continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale a acesteia si pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 

 

            Depistat de politisti in timp ce transporta material lemnos fara a detine aviz de insotire sau documente de provenienta

    La data de 21 iulie a.c., pe raza localitatii Sinmihaiul de Campie, politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, au depistat un barbat, in varsta de 30 de ani, din aceeasi localitate, in timp ce transporta, intr-o autoutilitara, 4,728 mc material lemnos, fara a detine aviz de insotire sau documente de provenienta.

             Acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos in valoare de 540 de lei a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

 

Barbat  cercetat pentru furt calificat

  La data de  21 iulie  a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului, au depistat un tanar,  in varsta de 19 ani, din localitatea Josenii Birgaului,  banuit ca in  in data de 08 iunie a.c., ar fi patruns in incinta unui imobil din aceeasi localitate, de unde dintr-o anexa ar fi sustras mai multe bunuri, fiind creat un prejudiciu in valoare  1.000 lei.

Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a     barbatului si recuperarea prejudiciului cauzat.

 

 

 

 

0 comentarii2184 vizualizări22 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0