Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 11574 vizitatori azi
Femeia cercetata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat a fost arestata preventiv.

La data de 22 iulie a.c., femeia, in varsta de 30 ani, din judetul Cluj, banuita de savarsirea a doua fapte de furt calificat, a fost prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva. Propunerea a fost insusita iar Judecatoria Bistrita a dispus arestarea preventiva a acesteia, pe o perioada de 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

            Femeia a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

  Cercetarile sunt continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale a acesteia si pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

             ***

 Va reamintim faptul ca in perioada mai-iulie a.c., aceasta ar fi sustras bijuteri si bani, din doua imobile situate pe raza municipiului Bistrita, fiind creat un prejudiciu in valoare de 8.600 lei.

 

 

             Operatiuni ilegale cu material lemnos

              La data de 22 iulie a.c., in urma unui control efectuat de catre politistii bistriteni, in colaborare cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Judetene Bistrita-Nasaud, la o societate comerciala din localitatea Tarlisua, s-a constatat faptul ca reprezentantul acesteia, un barbat, in varsta de 38 de ani, ar fi efectuat o serie de operatiuni ilegale cu material lemnos, in cursul lunii iulie a.c.

             Astfel, au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, respectiv H.G. 470/2014  in valoare de 3000  de lei, si au fost confiscati 8.983,5 de lei, reprezentand contravaloarea a 75 mc material lemnos.          

0 comentarii1897 vizualizări23 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0