Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Doi barbati banuiti de comiterea mai multor furturi, au fost retinuti de politisti.

La data de 2 octombrie a.c., politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au identificat un barbat de 39 de ani din Reteag si tanar de 27 de ani din Ciceu-Giugesti, banuiti de comiterea mai multor furturi. Astfel, politistii au stabilit faptul ca, in perioada mai-octombrie 2016, acestia ar fi sustras de pe raza municipiului Bistrita opt biciclete. Prejudiciul, in valoare totala de 9.400 lei, a fost recuperat partial.

 Fata de acestia, s-a dispus masura retinerii pe o durata de 24 de ore, fiind ulterior prezentati instantei de judecata care a dispus arestarea preventiva  a unuia dintre cei doi barbati, pe o durata de 30 de zile.

 

 

 

Retinut de politisti pentru infractiuni la regimul circulatiei.

          La data de 1 octombrie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au dispus retinerea unui barbat de 35 de ani din Mijlocenii Birgaului, acesta fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de "punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" , "punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare" si "refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice".

 In luna august a acestui an, politistii Serviciului Rutier i-au intocmit celui in cauza dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de "punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare".

 Totodata, la data de 30 septembrie a.c., barbatul ar fi condus un autoturism care fusese inmatriculat in Spania si care figureaza ca fiind radiat din circulatie din anul 2011. De asemenea, a refuzat prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii cu exactitate a  alcoolemiei.

 Cel in cauza urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

0 comentarii2667 vizualizări03 octombrie 2016




rss 2.0
rss 2.0