Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 10246 vizitatori azi
Retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

La data de 27 octombrie a.c., politistii au retinut pentru 24 de ore un tanar de 22 de ani, din Bistrita, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente. Astfel, politistii au stabilit faptul ca, la data de 28 septembrie a.c.,cel in cauza ar fi lovit un barbat de 31 de ani, din Bistrita. Totodata, in urma cercetarilor efectuate, a rezultat faptul ca, in perioada august-octombrie 2016, tanarul de 22 de ani ar fi agresat o femeie de 30 de ani si pe barbatul de 31 de ani, fiind cercetat pentru infractiuni de lovire sau alte violente, violare de domiciliu, hartuire, amenintare si influentarea declaratiilor.

 Cel in cauza urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a unei masuri preventive. Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale.

 

 

Banuit de furt, cercetat de politisti.

 La data de 27 octombrie a.c., ca urmare a cercetarilor efectuate, politistii nasaudeni au identificat un barbat de 44 de ani, din Nasaud, banuit de furt.

 Astfel, politistii au stabilit faptul ca, in noaptea de 12/13 iulie a.c., barbatul ar fi sustras din scara unui bloc de pe raza orasului Nasaud, o bicicleta.

 Prejudiciul, in valoare de 450 lei, a fost recuperat si restituit persoanei pagubite.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii2205 vizualizări28 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0