Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 18 Ianuarie 2021 - 2508 vizitatori azi
Doua persoane retinute de politistii bistriteni, pentru inselaciune prin metoda "accidentul".

La data de 29 octombrie a.c., politistii de investigatii criminale bistriteni au prins in flagrant doi barbati in varsta de 27 de ani si 31 de ani, ambii din localitatea Viile Tecii, banuiti de comiterea infractiunii de inselaciune. Cei doi i-ar fi spus victimei, o femei de 78 de ani, din Bistrita, ca fiica sa ar fi provocat un accident de circulatie cu victime, motiv pentru care i-au solicitat femeii suma de 14.500 euro pentru a o ajuta pe fiica sa sa scape de pedeapsa.

 Politistii au organizat un flagrant, ocazie cu care cei doi au fost surprinsi in timp ce primeau un plic, in care se presupunea ca se afla o suma de bani.

 Fata de cei in cauza s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore, fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune prin metoda "accidentul", urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

 

 

 

Actiuni pentru siguranta cetatenilor, pe raza judetului.

 In noaptea de 29/30 octombrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Rutier si Investigarea Criminalitatii Economice au organizat si desfasurat o actiune  pentru cresterea gradului de siguranta a cetatenilor, pe raza sectiilor de Politie Rurala Prundu Bargaului, Beclean si Singeorz-Bai. La actiune au participat si echipe de control din cadrul ISU Bistrita-Nasaud.

 Astfel, politistii si pompierii au controlat mai multe baruri si discoteci, in vederea asigurarii unui climat de legalitate pentru desfasurarea actelor si faptelor de comert precum si pentru verificarea modului de respectare a legislatiei din domeniul apararii impotriva incendiilor.

 Cu aceasta ocazie au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 7500 de lei, conform Legii nr. 12/1990 si Legii 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor. De asemenea, a fost constatata o infractiune de organizare de jocuri de noroc fara licenta.

 

 

 

0 comentarii2359 vizualizări30 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0