Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 31 Octombrie 2020 - 13594 vizitatori azi
A sustras un telefon mobil, dar a fost identificat de politisti.

La data de 30 octombrie a.c., politistii au fost sesizati de catre o femeie din localitatea Bistrita, despre faptul ca in timp ce se afla in incinta complexului comercial DEDEMAN i s-a sustras un telefon mobil, in valoare de  1500 lei. In cadrul cercetarilor efectuate, la data de 31 octombrie a.c., politistii au identificat un barbat de 49 ani, domiciliat in Beclean, fara forme legale in Bistrita, banuit de comiterea faptei.

 Telefonul, in valoare de 1500 lei, a fost recuperat fiind restituit persoanei vatamate, iar cercetarile continua de catre politisti.

 

 

Controale si verificari la agentii economici care comercializeaza flori si legume-fructe

 La data de 31 octombrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu politisti din cadrul Politiei municipiului Bistrita, au efectuat controale si verificari de specialitate la agenti economici care comercializeaza flori si legume-fructe pe raza municipiului Bistrita, avand ca scop prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

  Cu ocazia activitatilor desfasurate au fost aplicate un numar de 20 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 57.000 lei, din care 18 sanctiuni la Legea nr. 12/1990 rep. si 2 sanctiuni la OUG nr. 28/1999, fiind confiscate bunuri si numerar in valoare totala de 670 lei.

 

 

0 comentarii2443 vizualizări01 noiembrie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0